Commissies

Commissies

Binnen de Reddingsbrigade in Breda zijn verschillende commissies actief. Zij zorgen voor en achter de schermen voor activiteiten, examens, het varend redden en de media aandacht van de brigade.

Commissie Varend Redden (CVR):
Deze commissie regelt alle bewakingen. Zij zorgen dat er bij een evenement voldoende boten plus bemanning zijn om de veiligheid te garanderen. Daarnaast organiseert zij de vaaropleidingen van onze vereniging. Meer informatie of vragen voor deze commissie, neem dan contact op.

Evenementen Commissie (EC):
Ook buiten het zwembad, gaan onze leden graag met elkaar om. Daarom organiseert de EC zo’n drie keer per jaar een leuke activiteit, waar zowel jeugdleden, als volwassenen het naar hun zin hebben. Denk hierbij aan een kamp, speurtocht of dagje naar het pretpark. Meer informatie of vragen voor deze commissie, neem dan contact op.

Public Relations (PR):
De PR-commissie doet haar best om de Reddingsbrigade Breda en haar doelstellingen zo goed mogelijk te promoten, bijvoorbeeld door persberichten te schrijven, voorlichting te geven en deze website bij te houden. Meer informatie of vragen voor deze commissie, neem dan contact op.

Technische Commissie (TC):
Deze commissie draagt zorg voor alle activiteiten binnen het zwembad, zoals de opleiding en examens zwemmend redden. Meer informatie of vragen voor deze commissie, neem dan contact op.